Waar gaat u winkelen?

Profile van Hassel gaat verder als Bike Totaal van Hassel

ROSMALEN – December 2023 is de uitstraling gewijzigd en gaat Profile van Hassel verder als Bike Totaal van Hassel. Een nieuwe naam, maar met de service en advies die je van hen gewend bent.

 

In een tijd van voortdurende evolutie en groei kondigen wij met trots aan dat Profile van Hassel vanaf half december een nieuwe naam zal dragen: Bike Totaal van Hassel. Deze verandering komt voort uit een bredere verschuiving in de fietsenbranche, waarbij de bekende keten Profile de fietsspecialist plaatsmaakt voor Bike Totaal. Wij geloven dat deze samenwerking tussen de winkels van Bike Totaal de klanten een nog betere ervaring zal bieden, terwijl we tegelijkertijd trouw blijven aan de kernwaarden die ons tot nu toe hebben gedefinieerd.

 

Onze gewaardeerde klanten kunnen gerust zijn; deze verandering zal geen invloed hebben op de uitstekende service en expertise die ze van ons gewend zijn. Wij blijven ons inzetten voor hoogwaardige producten en persoonlijke aandacht, maar nu met de ondersteuning van het grotere Bike Totaal-netwerk.

 

Samen Sterker: Een Nieuw Hoofdstuk voor Bike Totaal van Hassel

De overgang naar Bike Totaal markeert een nieuw hoofdstuk voor onze fietsenwinkel. Door de krachten te bundelen met andere Bike Totaal-winkels, kunnen we profiteren van gedeelde kennis, ervaring en inkoopkracht. Dit stelt ons in staat om een nog uitgebreider assortiment aan te bieden en efficiënter in te spelen op de behoeften van onze klanten.

 

Het is onze overtuiging dat deze verandering ons in staat stelt om niet alleen onze bestaande klanten beter van dienst te zijn, maar ook nieuwe klanten aan te trekken die op zoek zijn naar kwaliteit, deskundigheid en een uitgebreide selectie fietsproducten.

 

Winterbeurten voor stads- en elektrische fietsen

Als blijk van waardering voor de trouwe steun van onze klanten, kondigen wij met genoegen aan dat wij deze winter speciale winterbeurten aanbieden voor stads- en elektrische fietsen. Voor slechts €49,- kunnen stadsfietsen genieten van een grondige onderhoudsbeurt, terwijl elektrische fietsen voor €59,- worden verwend met professioneel onderhoud.

 

Vuurwerkverkoop bij Bike Totaal van Hassel

Naast de veranderingen in onze naam en service, blijven we ook trouw aan tradities die ons dierbaar zijn. Ook dit jaar zijn wij verheugd om vuurwerk te verkopen op de officiële verkoopdagen.

28, 29 en 30 december tussen 8.00 en 20.00 uur. Let op! 31 december is op zondag en dan mag er van de overheid landelijk geen vuurwerk verkocht worden. Ons assortiment is te bekijken en te bestellen via www.vuurwerkrosmalen.com. Wij nodigen onze klanten uit om op tijd hun vuurwerk te bestellen en samen met ons het nieuwe jaar feestelijk in te luiden.

 

Volg Ons op Social Media

Om op de hoogte te blijven van al onze aanbiedingen, evenementen en nieuwtjes nodigen wij iedereen uit om ons te volgen op social media. Op Facebook en Instagram zijn wij te vinden onder de gebruikersnamen @biketotaal_vanhassel en @vuurwerkrosmalen. Volg ons en blijf verbonden met de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van fietsen en vuurwerk.

 

Bike Totaal van Hassel kijkt uit naar de voortzetting van onze gewaardeerde relatie met onze klanten en verwelkomt iedereen in onze vernieuwde winkel. Dank u voor uw voortdurende steun, en laten we samen een nieuw en opwindend hoofdstuk beginnen!

Bike Totaal van Hassel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur.

 

Voor meer informatie, neem contact op met: info@biketotaalvanhassel.nl ( 073.52.12277 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09.00 / 17.30 uur
Woensdag:  09.00 / 17.30 uur
Donderdag:  09.00 / 17.30 uur
Vrijdag:  09.00 / 17.30 uur
Zaterdag:  09.00 / 16.00 uur
Zondag:  Gesloten (alle zon- en feestdagen gesloten)
 
We hebben geen vakantie sluiting !
Carnavals zaterdag 10 febr 2024 gesloten
Carnavals dinsdag 13 febr 2024 gesloten
Koningsdag 27 april 2024 gesloten
Bevrijdingsdag 5 mei 2024 gesloten
Hemelvaartsdag 9 mei 2024 gesloten